Барселона взима Мбапе?

Офертата ще възлиза на 150 милиона евро, плюс Иван Ракитич

Барселона взима Мбапе?

Барселона възнамерява да предприеме изключително интересен ход на трансферния пазар през следващото лято. Каталунците планират да предложат на Пари Сен Жермен много сериозна трансферна сума плюс Иван Ракитич за Килиан Мбапе, твърди „Cadena COPE“.

 

Според информацията, хърватският полузащитник ще отпадне от сметките на старши треньора Ернесто Валверде от следващия сезон, когато треньорът се очаква да разполага вече с Адриен Рабио и Френки де Йонг (или друг полузащитник).

 
Офертата на Барселона ще възлиза на 150 милиона евро, плюс Иван Ракитич за Мбапе.
 
Пари Сен Жермен не крие своя интерес към Ракитич, който бе трансферна цел на парижани през миналото лято, но в крайна сметка хърватинът остана на „Камп Ноу“ по изричното настояване на Ернесто Валверде.
 
Преди няколко дни се появиха информации, че от Барселона дори готвят да включат Филипе Коутиньо, но бъдещето на бразилеца със сигурност е свързано с каталунския клуб и шефовете нямат никакво намерение да се разделят с него.
 
Така Барселона може да "убие с един куршум два заека", тъй като ще привлече Мбапе и същевременно ще блокира евентуално преминаване на Неймар в големия враг Реал Мадрид. Известно е, че "кралете" от доста време ухажват кариоката.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки