Арда се пробва за Домовчийски

Стойчо Стоев иска нападателя, от Ботев (Враца) не го пускат

Арда се пробва за Домовчийски
Треньорът на втородивизионния Арда (Кърджали) Стойчо Стоев се е захванал сериозно със селекцията на своя отбор.
 
Шампионът с Лудогорец иска да подсили тима си за предстоящите битки през пролетта и една от основните му цели е нападателят Валери Домовчийски.
 
Последният футболист, вкарвал гол във вратата на легендарния Оливер Кан, в момента е част от Ботев (Враца), но е в ролята на резерва. Стоев иска да заложи на Домо вместо Георги Андонов, за който преди Нова година стана ясно, че напуска Арда заедно с Борислав Стойчев.
 
От Ботев обаче на този етап не са склонни да се разделят с нападателя, тъй като от вчера и Валери Божинов е свободен агент и се очаква да подпише с друг отбор. Ако това се случи, Домовчийски, който вкара третия гол при историческата победа над Левски на „Герена", ще се превърне в основна опция за атаката.
 
Арда ще започне своята подготовка на 10 януари, където първоначално ще тренира в Момчилград. От 26 януари футболистите на Стойчо Стоев ще отидат на 20-дневен лагер Анталия. До няколко дни ще станат ясни и съперниците, с които отборът от Кърджали ще премери сили в контроли. От клуба се опитват да договорят под наем и юношите на Левски Ивайло Найденов и Илия Юруков.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки