Сложиха Бербо сред апетитни безплатни хапки на пазара

Българинът може да получи един последен шанс в Бундеслигата

Сложиха Бербо сред апетитни безплатни хапки на пазара

Българската звезда Димитър Бербатов може все пак да получи един последен шанс за възраждане на кариерата си. Най-големият вестник в Германия "Билд" го нареди сред най-апетитните хапки на трансферния пазар през януари, които могат да акостират в местните тимове без пари.

Списъкът не е голям, защото на този етап от сезона качествените играчи са обвързани и има само частни случаи на свободни агенти. Българинът обаче е сред тях, защото няма отбор от края на февруари миналата година, когато за последно носи екипа на индийския Керала Бластърс.

Бербо вече обяви, че вижда края на кариерата си в близко бъдеще, въпреки че му се иска да изиграе един последен сезон на терена. В края на този месец той навършва 38 години и явно завършекът е все по-обозрим пред него.

Но все пак може да получи един последен шанс в Бундеслигата. Интересното е, че точно там започна кариерата му на голямата европейска сцена, когато облече екипа на Байер Леверкузен в началото на века и дори игра с тима финал в Шампионската лига, преди впоследствие да поеме към Англия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки