Стоянович с ултиматум: Ще остана в Левски само с нов директор

Треньорът продължава с опитите да се измъкне

Стоянович с ултиматум: Ще остана в Левски само с нов директор
Славиша Стоянович продължава усилено да прави еквилибристики в опитите си да избяга от Левски.
 
„Меридиан мач" научи, че сърбинът, който има словенски паспорт, сега е обявил пред шефовете на „Герена", че ще остане на поста си при едно условия - в клуба работа да започне като директор Павел Колев.
 
Припомняме, че Стоянович вече е приел оферта от националния отбор на Латвия. Той обаче е обвързан с Левски до края на сезона, а федерацията на балтийската държава не иска да плаща за неустойка.
 
Сърбинът вече пробва да си тръгне с оправданието, че има висок холестерол и ще се отдаде на почивка в родината си. „Сините" дори обмисляха да освободят треньора, за да се лекува, но точно тогава стана ясно, че това е бил трик заради оферта от Латвия, която е подкрепена с договор за 3 години.
 
Към днешна дата е ясно, че Славиша Стоянович ще пристигне в София за първата тренировка на Левски за годината, която е насрочена за 8 януари. Това обаче в никакъв случай не означава, че със сигурност той ще води тима до края на сезона.
 
От „Герена" разкриха, че към днешна дата сърбинът е бесен от факта, че настоящият оперативен шеф в Левски Красимир Иванов все още не се е разбрал с ненужните за прекратяване на договорите им.
 
На този етап е сигурно единствено, че Аймен Белаид ще си тръгне. В „черния списък" на Стоянович обаче има още няколко имена - Филипе Нашименто, Ривалдиньо, Антони Белмонт и един от вратарите - Мартин Полачек или Божидар Митрев. Те все още са част от Левски и няма изгледи да бъдат освободени преди първия лагер.
 
Иначе въпреки много разклатеното си положение на „Герена" Славиша Стоянович е дал и списък с футболисти, които иска в отбора. Голяма част от тях са българи от родното първенство, което е похвално, но и в тази посока Красимир Иванов не стреля особено точно, което окончателно отказало треньора от желанието до продължи да работи с настоящия изпълнителен директор.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки