Стипица иска среща с шефовете на ЦСКА

Вратрят бесен, че е резерва при червените

Стипица иска среща с шефовете на ЦСКА
Данте Стипица е поискал среща с шефовете на ЦСКА след като отборът се събере за първа тренировка в средата на следващата седмица.
 
Хърватският вратар е разочарован от статута си на твърда резерва при “червените”, въпреки че бе привлечен с идеята да бъде основен титуляр под рамката при Нестор Ел Маестро.
 
В началото на сезона Стипица се успокояваше, че конкурентът му Витаутас Черниаускас е титуляр, за да бъде продаден след приключване на участието на ЦСКА в Европа.
 
Данте обаче почти не може да хване ръка на “Армията”, като има едва два мача с червената фланелка в турнира за Купата на Бългаиря срещу Монтана и Витоша (Бистрица), както и един в Първа лига срещу аутсайдера Верея (Стара Загора).
 
Търпението на Данте Стипица се е изчерпало, когато е разбрал, че клубът води преговори с вратаря на Сундсвал Вилиам Ескелинен. 22-годишният швед струва 500 хил. евро, което засега отказа “червените” да инвестират в него.
 
Идеята да го привлекат обаче е разтревожила Стипица, който ще поиска гаранции за бъдещето си в клуба. Той има договор с ЦСКА-София до лятото на 2020 година, но ако ситуацията му не се промени, ще поиска да си тръгне по-рано.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки