Валентин Грудев: Не предвиждаме други изходящи трансфери, освен Райнов

Берое не чака нови за първата тренировка, взима няколко нови

Валентин Грудев: Не предвиждаме други изходящи трансфери, освен Райнов
Първата тренировка на Берое за годината в понеделник ще премине без сигурни нови попълнения. Новината потвърди за "Тема спорт" спортният директор на зелено-белите Валентин Грудев.
 
По две от шумните теми около старозагорци - евентуалното преминаване на капитана им Мартин Райнов в Левски и връщането под Аязмото на португалеца Педро Еуженио, той допълни: 
 
"И по двата казуса всичко ще е ясно до няколко дни. Трансферна сага около Мартин Райнов няма. По-голяма яснота около бъдещето му ще има в началото на другата седмица. Освен вероятното му напускане други изходящи трансфери не предвиждаме. Следим ситуацията около Педро Еуженио.
 
До края на зимния прозорец ще привлечем няколко нови футболисти. Имената, постовете и националностите им няма да конкретизирам. Ще има и играчи на проби", допълни Валентин Грудев. Берое търси централен защитник, крило и нападател.
 
Беройци ще преотстъпят десния си бранител Емин Ахмед на елитния Дунав Русе. Защитникът изкара част от есенния полусезон при съгражданите от Верея, но заедно с Елиаш, Илия Мунин и Милен Танев си тръгна преждевременно от "Трейс Арена". Той направи това в знак на несъгласие с политиката на руснаците, наливащи пари в тима от кв. "Кольо Ганчев", и се върна под Аязмото.
 
Берое ще продължи наема до края на сезона във втородивизионния Монтана на халфа си Никола Гавов, чиито изяви се нравят много на наставника на тима от Северозападна България Ферарио Спасов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки