ИЗВЪНРЕДНО: Сектор Б скочи на Бандаловски!

За привличането на Бандата настоява наставникът Славиша Стоянович

ИЗВЪНРЕДНО: Сектор Б скочи на Бандаловски!

Част от най-крайните ултраси на Левски се обявиха твърдо против привличането на Иван Бандаловски от Берое.

 
Универсалният защитник от доста време е недолюбван на "Герена", тъй като на младини избяга от "синята" школа, а след това стигна и до капитанската лента във вечния враг ЦСКА.
 
Чувството на неприязън между двете страни беше демонстрирано и преди две години, когато Бандаловски беше уцелен с кенче бира от феновете на Левски, което той безцеремонно изпи. Безброй много са и неговите снимки с тарторите на "червената" агитка Росен Петров - Животното и Иван Велчев - Кюстендилеца.
 
Твърде е вероятно, ако ръководството на столичния гранд все пак реши да предприеме офанзива по привличането на Бандаловски, това първо да бъде съгласувано с лидерите на Сектор "Б", тъй като положението е доста деликатно.
 
За привличането на Бандата настоява наставникът Славиша Стоянович. В негово лице той вижда идеалния заместник на неубедителния Милош Цветкович. Специалистът обаче едва ли ще бъде щастлив, ако прочете поста на групата "Сектор "Б" Ултрас" във Фейсбук, което гласи:
 
"Дочуваме неколкократно слухове, че се готви определен трансфер, на едно определено гнусно прасе на "Герена". Вече знаете как свършват подобни авантюри, нали... Не си играйте с нас!!!".
 
Последните редове от посланието пък индиректно напомнят за случилото се с Ивайло Петев преди години, когато Кмета бе позорно съблечен от привържениците заради старо свое интервю, в което казва, че симпатизира на ЦСКА.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки