Тити Папазов: Проявяваме една и съща слабост

"Балкан ще изглежда по друг начин в своята зала, там такава разлика няма как да свалим"

Тити Папазов: Проявяваме една и съща слабост

Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе доволен от обрата срещу Балкан, но не и от представянето през първото полувреме. Той се извини от името на клуба за грозните сцени на трибуните в зала „Универсиада“. Ето какво каза той след срещата:


„Не мога да не съм доволен от победата като победа. В същото време съм притеснен, защото проявяваме една и съща слабост. Същото може да се каже и за отбора на Балкан. Всеки си е отговорен за неговия отбор. Във втори мач подред изглеждаме без енергия през първото полувреме, което няма никаква логика, защото в началото би трябвало да си по-свеж. После, предизвикано от резултата може би, се променяме и нахъсваме. Много ми се иска отборът на Левски да изглежда и в началото на мача като второто полувреме. Това би решило нещата и би било много по-спокойно.

Човек не трябва да бъде краен. На почивката се пошегувах. Влязох в съблекалнята, а те очакваха, че ще има въстание. Казах им, че имам добра новина – преди седмица изоставахме с 18, сега със 17. Имаме напредък. В този момент най-лесното е да извадиш ножа и да замахнеш към някого. Не може да не оцениш характера и борбата.

Не знам колегата (б.р Небойша Видич) какви претенции има, дано не са баскетболни. Може да има претенции за това на трибуните. Някаква бутилка разбрах, че са хвърлили. Не съм видял, не е моя работа. Неприятно е наистина. Трябва да се извиним от името на нашите фенове. При всички случаи, трябва и да се радваме на добрите неща, и да направим анализ на лошите. Това е задължително. Балкан ще изглежда по друг начин в своята зала  и с домакинската подкрепа. Там такава разлика няма как да свалим.

Тази година не е имало проблеми. Не знам от какво е продиктувано. Ако трябва да бъда обективен, при спирането на играта ние бяхме в супер подем. При всички случаи е неприятно и доколкото зависи от клуба, ще направим всичко възможно да се направи организация, за да не се стига до това. Ако има нещо хубаво, това е, че няма никой пострадал. Освен да се извиним от името на клуба за случващото се, нищо друго не можем да направим.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки