Петричев към конкурентите на Лудогорец: Настигнете ни, а не ни дърпайте надолу!

"Футболистите не са пренаситени от успехи и имат желание да постигат още"

Петричев към конкурентите на Лудогорец: Настигнете ни, а не ни дърпайте надолу!

Нека тези, които искат да ни свалят от върха, достигнат нивото на Лудогорец. Това е правилният начин, а не да се опитват да дърпат Лудогорец надолу към тяхното ниво, заяви изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев.

 
"Мечтая за още луди вечери на Лудогорец. Който е следил Лудогорец, знае какво имам предвид. Искам да успокоя и нашите фенове, че футболистите не са пренаситени от успехи и имат желание да постигат още титли и купи. Здраво запретваме ръкави, да се подготвят добре и да продължим да печелим”, каза още началникът.
 
"Още миналата година казахме, че предприемаме структурни промени в клуба, които на този етап сме преценили, че са наложителни. Даже спокойно мога да кажа, че Лудогорец вече минава на един друг етап в своето развитие. Решихме на база на опита и грешки, които допуснахме да коригираме някои от своите действия. Знаете, че от края на миналата година след като Георги Караманджуков оглави селекционния съвет привлякохме специалисти, които смятаме, че разбират философията на Лудогорец и ще ни помогнат да вървим в по-правилна посока. Стремежът ни винаги е бил да надграждаме. Опитваме се да правим нещата по правилата и да се постави една здрава основа. Дали ще се получи вече времето ще покаже. Много вярвам на колегите, които са се заели с тази задача", каза изпълнителният директор на шампионите.
 
"От последните два месеца активно провеждаме семинари с треньорите от школата, за да внедрим методиката на работата. Теоретичната част ще бъде последвана от практична. В школата има нови треньори и тези момчета трябва да бъдат адаптирани”, заяви още Петричев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки