Созопол чака френски таран

"Небесносините" направиха първа тренировка за 2019 г.

Созопол чака френски таран

Созопол проведе първата си тренировка за 2019 г. Преди заниманието, изпълнителният директор на клуба Румен Димов поздрави всички футболисти и треньорския щаб. Той беше категоричен, че целта е първото място в Трета лига и съответно промоция във Втора, което обаче няма да бъде преследвано на всяка цена.



„Целта ни винаги е първото място. Гоним си промоция. Чака ни много сериозна работа. При нас никога няма на всяка цена. Забравете тази дума. Това е хубавото при нас – няма го напрежението. Ако успеем, успеем. Сами сме в битката. Помощ отстрани – от никого. Сами ще постигнем целите си“, заяви Димов в обръщението си към футболистите.



Последва награждаване на „Футболист №1 на Созопол за 2018 г.“. В допитване до феновете, победител стана Антонио Ласков. Втори остана Кристиян Иванов, а трети – Мартин Газиев.



На първата тренировка стана ясно, че „небесносините“ се разделят с двама. Това са защитниците Иван Стоянов и Мирослав Иванов.



Новите до този момент пък са петима.



Иван Макриев – централен защитник. Той впечатлява с ръста си – 196 см. Идва от Бдин (Видин).

Златко Ненов – централен защитник. Идва от Черноморец.

Христо Киров – полузащитник. Идва от Септември (София).

Живко Димов – полузащитник. Идва от Черноморец.

Денис Цонев – нападател. Юноша на Созопол.



Румен Димов разкри за KotaSport.com, че до 10-ина дни се очаква и френски централен нападател. В период от кариерата си, таранът е играл в Льо Ман.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки