Кузманов ще играе с деца в родния си Пловдив в сряда

Мико се завръща у дома за емоционална среща със съгражданите си в „Plovdiv Plaza“ утре от 18 часа

Кузманов ще играе с деца в родния си Пловдив в сряда

Димитър Кузманов се завръща в родния си Пловдив, за да подари незабравими емоции на деца и приятели на тениса и да покани съгражданите си да го подкрепят на Sofia Open 2019 от 3 до 10 февруари.

Мико ще играе тенис с пловдивски деца на 9 януари от 18 часа в най-новия и актуален мол под тепетата Plovdiv Plaza.

Специален мини корт ще бъде изграден в мола, в непосредствена близост до централния вход, а изпратилият най-силната си година пловдивски тенисист ще играе срещу всички желаещи по време на специалната среща.

Кузманов ще зарадва присъстващите и с автографи върху специални картички, посветени на участието му в Sofia Open 2019. Изключително силното четвърто издание на турнира е от 3 до 10 февруари.

Кузманов заминава за турнири във Франция за старта на сезон 2019, но точно преди това ще зарадва любителите на тениса и децата на родния си Пловдив.

А след като се завърне отново в България за Sofia Open 2019, той ще очаква съгражданите си с български знамена по трибуните в „Арена Армеец“. Освен да го подкрепят, те ще могат и да се насладят на изключителен тенис от някои от топтенисистите в света.

Освен Стан Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „Арена Армеец“ ще играят и: устремилият се към топ 10 в света Карен Хачанов (Рус), шампионът в мастърса на новото поколение Стефанос Циципас (Гър), друга от звездите на бъдещето -  Данийл Медведев (Рус), Николоз Басилашвили (Груз), Роберто Баутиста Агут (Исп), Фернандо Вердаско (Исп) и Гаел Монфис (Фр).

За много силното четвърто издание на Sofia Open участие заявиха още: Мартон Фучович (Унгария), Андреас Сепи (Италия), Мартин Клижан (Словакия), Адриан Манарино (Франция), Матю Ебдън (Австралия), Робин Хаасе (Холандия), Михаил Кукушкин (Казахстан), Матео Беретини (Италия), Ян-Ленард Щруф (Германия), финалистът в София от 2018 г. Мариус Копил (Румъния), шампионът от третото издание в България Мирза Башич (Босна и Херцеговина), Денис Истомин (Узбекистан) и Ласло Джере (Сърбия).

Българските любимци Димитър Кузманов и Адриан Андреев се включват с „уайлд кард“ директно в основната схема на турнира и разчитат на българската публика за мощна подкрепа в „Арена Армеец.“ Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки