Небойша Видич: Заслужавахме тази победа

Усмивката ми я няма, защото много лоши неща се случват в българския баскетбол, допълни треньорът

Небойша Видич: Заслужавахме тази победа
Старши треньорът на Балкан Небойша Видич беше доволен след победата над Левски Лукойл с 81:57 в среща от третия кръг в група "J" на европейския клубен турнир по баскетбол за мъже за Купата на ФИБА-Европа.
 
Тимът от Ботевград постигна трети пореден успех пред близо 2500 зрители в "Арена Ботевград" и запази шансове да продължи напред в турнира.
 
"Водихме през всичките 40 минути. Заслужавахме тази победа. Контролирахме мача през цялото време. В третата част те изравниха за 50:50, но след това намерихме начин да спечелим. Щастлив и доволен съм. Този мач беше важен за нас, защото е във ФИБА Къп.
 
Опитваме се да се класираме за следващата фаза. Относно ситуацията в нашата група мисля, че Левски Лукойл вече няма шанс. Ние ще опитаме да прескочим поне още един отбор, ако това е възможно, и да продължим участието си във ФИБА Къп", каза Видич след двубоя.
 
"Дълга история е къде ми е усмивката. Да, щастлив съм, но вече мисля за бъдещето. Това е причината да не се усмихвам сега.
 
Много лоши неща се случват в българския баскетбол. Дори след една нормална пресконференция, виждам някои мистерии на съдбата. Те просто не спират да правят някои лоши неща. Разбира се, че съм щастлив. Дадох на играчите почивен ден утре, така че това определено значи, че съм щастлив", добави старши треньорът на Балкан.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки