Звездите на Sofia Open ще се возят с Mercedes (ВИДЕО+СНИМКИ)

Актьорът Юлиан Вергов и певицата Маги Джанаварова са посланици на турнира

Звездите на Sofia Open ще се возят с Mercedes (ВИДЕО+СНИМКИ)
Класа и удобство от най-висок ранг – това ще подсигури Mercedes на големите звезди на световния тенис, докато пътуват из София по време на големия турнир от сериите АТР 250 – Sofia Open 2019.
 
„Силвър Стар Моторс“ – официален представител на немския концерн „Даймлер“ за България стана официален партньор на най-голямото спортно събитие в страната за 2019 г., а Mercedes-Benz официален автомобил на Sofia Open. 
 
„Мащабно световно събитие като Sofia Open заслужава и партньори от най-високо световно ниво. Затова съм изключително доволен, че си партнираме със „Силвър Стар Моторс“, а топ тенисистите, които пристигат в България, ще бъдат превозвани в София именно с Mercedes-Benz. Дори докато пътуват към залата или да разгледат забележителности на града, звездите на световния тенис ще усещат класа и комфорт. А ние се стремим да им предоставим такива условия, така да организираме турнира, че тези топ играчи с радост да искат да се върнат отново тук“, заяви турнирният директор на Sofia Open Горан Джокович.
 
„За нас от „Силвър Стар Моторс“ е удоволствие да бъдем част от престижно тенис събитие, каквото е Sofia Open. Нашите автомобили ще допринесат за едно неповторимо изживяване на всички участници и официални лица извън корта, а привържениците на тениса могат да очакват изненади от наша страна в залата и в социалните медии“, заяви г-н Ролф-Юрген Заерле, Генерален мениджър на „Силвър Стар Моторс“.
 
Куп звезди на световния тенис пристигат у нас за надпреварата от 3 до 10 февруари. Освен Стан Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „Арена Армеец“ ще играят още устремилият се към топ 10 в света Карен Хачанов (Рус), шампионът в Мастърса на новото поколение Стефанос Циципас (Гър), друга от звездите на бъдещето -  Данийл Медведев (Рус), световният №20 Николоз Басилашвили (Груз), първият шампион в София Роберто Баутиста Агут (Исп), Фернандо Вердаско (Исп) и един от най-атрактивните тенисисти в света Гаел Монфис (Фр).
 
За много силното четвърто издание на Sofia Open участие заявиха още: Мартон Фучович (Унгария), Андреас Сепи (Италия), Мартин Клижан (Словакия), Адриан Манарино (Франция), Матю Ебдън (Австралия), Робин Хаасе (Холандия), Михаил Кукушкин (Казахстан), Матео Беретини (Италия), Ян-Ленард Щруф (Германия), финалистът в София от 2018 г. Мариус Копил (Румъния), шампионът от третото издание в България Мирза Башич (Босна и Херцеговина), Денис Истомин (Узбекистан) и Ласло Джере (Сърбия).
 
 
Българските любимци Димитър Кузманов и Адриан Андреев се включват с „уайлд кард“ директно в основната схема на турнира и разчитат на българската публика за мощна подкрепа в „Арена Армеец.“
 
Междувременно стана ясно, че Актьорът Юлиан Вергов и певицата Маги Джанаварова ще бъде част от звездния тим посланици на изключително силното четвърто издание на турнира Sofia Open 2019. 
 
Актьорът вече публикува в социалните мрежи видео, с което закачливо анонсира страхотните емоции, които предстоят от 3 до 10 февруари 2019 година. Вергов шеговито отправя и закана към топтенисистите, които са потвърдили участие в надпреварата от категория ATP 250 и българските любимци Димитър Кузманов и Адриан Андреев, които се включват с „уайлд кард“ директно в основната схема. Самият Юлиан с ракета в ръка пред „Арена Армеец“ казва, че от сега чака големите звезди, за да провери лично дали „стават за нещо“.
 
Още в първите минути след като актьорът пусна в Инстаграм видеото си, то предизвика голям интерес, а сред коментарите на последователите на актьора дори се отбеляза, че Гаел Монфис има голямо чувство за хумор като неговото и сигурно ще се разберат. Самият Юлиан Вергов се интересува от тенис и се изправя на корта срещу дъщеря си, която тренира в столичен клуб.
 
 
Пред организаторите актьорът разкри, че дори дъщеря му Алена е избрана заради уменията си да бъде част от младите тенисисти, които ще подават топки по време на мачовете от турнира в „Арена Армеец“ през февруари. 
 
Певицата Маги Джанаварова пък за поредна година ще бъде част от най-голямото тенис събитие в българската столица. Предишните години тя впечатли и участници, и публика с музикалните си изпълнения. Маги също така е фен на тениса и иска да се научи да играе добре.
 
Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim. Скоро ще бъдат обявени и още от звездните посланици на Sofia Open 2019.
 

 

Зверев очаква Гришо или Алкарас на 1/2-финалите в Маями

Германецът ще бъде следващ опонент на един от двамата

Пратиха Алкарас - Димитров във вечерната сесия

Срещата между най-добрия ни тенисист и световния номер 2 ще започне не по-рано от 1 часа след полунощ

Медведев стигна 1/2-финалите в Маями, ще отмъщава на Синер

Финалистите от Аустрелиън Оупън се изправят един срещу друг отново

Синер прегази и Мачаш, за да стигне 1/2-финалите в Маями (ВИДЕО)

Шампионът от Аустрелиън Оупън даде само шест геймана съперника

Бекер коментира раздялата на Джокович и Иванишевич

Немската легенда също беше треньор на Ноле

Гришо е аутсайдер срещу Алкарас

Вижте подробности

Шиникова с две победи в Тунис

Тя продължава напред както на сингъл, така и на двойки

Джокович се раздели с Иванишевич

Обичам те, написа Новак на изпроводяк

Алкарас: Димитров е много труден съперник

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки