Сензациите в пресата: Турска легенда отказа Фенербахче от Десподов

На „Герена“ уредили Еуженио, но после се отказали от него и още…

Сензациите в пресата: Турска легенда отказа Фенербахче от Десподов

Сензациите в пресата днес, петък, 11 януари 2019 година:

„Меридиан мач“: Турска легенда отказа Фенербахче от Десподов

Фенербахче се е отказал от привличането на звездата на ЦСКА Кирил Десподов, твърди изданието „Фотоспор“. Причината е в мнението, което легендата на турския футбол Хасан Шаш е изказал за 22-годишния футболист. Шаш, който в момента работи помощник-треньор в Галатасарай, е наблюдавал на живо изявите на Десподов в няколко срещи през ноември и декември. Бившият турски национал написал в доклада си, че Десподов няма достатъчно висока класа, за да играе в отбор като Галатасарай. Именно тази оценка послужила и на ръководството на „фенерите“, което вече отписало Кирчо. Шаш участва в двата мача на ЦСКА с Галатасарай в Шампионската лига в началото на века и отбеляза първия гол на мача в Истанбул. След отпадането на варианта „Фенербахче“ пред Десподов остават като най-актуални трите предложения от Англия. Нападателят на ЦСКА влиза в плановете на изпадащия Кардиф, както и на два тима от Чемпиъншип - Мидълзбро и Астън Вила. На този етап се смята, че от „Армията“ ще искат 5 милиона евро за звездата си.

„Тема спорт“: През февруари решават за сектор А на „Лудогорец Арена“

Ръководството на Лудогорец все още не е решило окончателно дали тази пролет ще започне изграждането на сектор А на своя стадион. Очаква се становище да има през февруари. При зелена светлина строежът ще стартира през март, за да може трибуната да е готова за евротурнирите през юли. Както е известно, от 2015-а насам поетапно бяха изградени трибуна "Моци", сектор В и секторът за гости. Очаква се сектор А да е огледален на Вие него цялостно да бъде завършено съоръжението. Така "Лудогорец Арена" ще има капацитет около 12 000 зрители. При сектор А реално ще има най-малко строителна дейност, тъй като той ще бъде само увеличен и с нова козирка. Съблекалните и залите за пресконференции ще останат под трибуна "Моци". В сектор А ще се помещават медиите и администрацията на клуба. ВИП ложата ще остане най-вероятно, както е сега - в сектор В. Окончателна яснота за проекта и строежа се чака през февруари. За в бъдеще се планира да бъдат премахнати пилоните за осветлението и самите осветителни тела да бъдат монтирани на четирите козирки.

„Меридиан Мач“: На „Герена“ уредили Еуженио, но после се отказали от него

Португалецът Педро Еуженио е бил с единия крак на „Герена“, научи „Меридиан Мач“. Крилото, което към днешна дата е свободен агент, дойде в София, за да преговаря със „сините“, преди няколко дни. Разговорите са завършили успешно и Еуженио е казал „Да“ за договор с Левски. Всичко било уредено, когато старши треньорът на тима Славиша Стоянович обявил, че няма нужда от Еуженио. Той обяснил, че има достатъчно играчи на тази позиция, а се нуждае от нови попълнения в други зони на терена. Много скоро ще разберем дали Стоянович е направил грешка, защото Еуженио със сигурност ще играе в клуб от Първа лига и ще се изправи срещу „сините“.
Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки