Галин Иванов: Има вариант за Китай

Сега съм в най-голямата си сила, допълни футболистът

Галин Иванов: Има вариант за Китай
Футболистът на Славия Галин Иванов призна, че има вариант да продължи кариерата си в Китай.
 
"Истината е, че реално има вариант за Китай. Треньорът се е съгласил и изчаквам президентът какво ще каже, и вече да получа реална оферта. За Турция нищо конкретно не знам да има. Имаше обаждания, но нищо конкретно. Това са нещата. Засега съм тук, тренирам със Славия и ще видим какво ще стане", сподели Иванов пред Дарик радио.
 
"На 30 години сега съм в най-голямата си сила. Моето желание е да изляза извън България. Разбира се, че вече трябва да помисля малко за мен. Не, че тук не получавам добри пари, но трябва да помисля за бъдещето. Ще видим какво ще стане, има време. Може да не се стигне до трансфер. Славия ми е на сърцето, но друг клуб… не знам. В момента съм тук и няма какво да коментирам други неща", заяви Галин Иванов, а на въпрос дали евентуален трансфер в Китай не намалява шансовете му за националния тим, той отговори:
 
"Не подценявайте Китай. Там не е слабо първенство. Има много качествени чужденци. Затова изчаквам и за Турция, и Русия какво ще стане. Тогава ще реша."
 
За шансовете на България в европейските квалификации, Иванов коментира: "Разбира се, че Англия е големият фаворит. Но мисля, че имаме шансове. Докато сме единни, това е най-голямата сила на националния отбор, така че мисля, че имаме шансове. Щом се получават нещата, значи това е правилно и трябва така да продължаваме."
 
"Нека видим дали ще вземем някой футболист и как ще се представим в подготовката. Според мен отборът може да се  справи без всеки един футболист. Не знам кой ще вземат, ако аз си тръгна. Засега съм тук и ще видим какво ще стане. С присъствието на Георги Петков Славия печели самочувствие, опит. Моето лично мнение е, че заслужаваше да е Футболист на годината. Заслужаваше го на 200%", каза Галин Иванов по повод тима си Славия и вратаря Георги Петков и добави:
 
"Не искам да влизам в полемики и да правя интриги. Казах моето лично мнение, че Георги заслужаваше да е Футболист на годината. Знаете в България как се случват доста неща, така че е излишно да го коментирам. Десподов го харесвам, добър футболист е. Тошко също. Но за мен лично Георги трябваше да спечели."
 
"Пожелавам си аз и семейството ми да сме живи и здрави, да имаме късмет. Славия да играе добър футбол и да стигне колкото може по-напред в класирането", завърши Галин Иванов.

 

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки