Красен Кралев посети ледената пързалка в Кранево (СНИМКИ)

Спортният министър се срещна с част от децата, които тренират фигурно пързаляне

Красен Кралев посети ледената пързалка в Кранево (СНИМКИ)

Спортният министър Красен Кралев посети ледената пързалка в Кранево „Black sea ice arena”. За това съобщи самият министър от профила си във Фейсбук.

Ето и публикацията без редакторска намеса:

„Днес посетих ледената пързалка "Black sea ice arena" в Кранево, където се срещнах с част от децата, които тренират фигурно пързаляне, техните родители и председателя на Общински съвет-Балчик и ръководител на едноименния клуб Илиян Станоев.



По време на срещата с родителите, аз ги уверих, че Българската федерация по кънки в близките дни предстои да лицензира клуба "Black sea ice arena" и така подрастващите ще имат възможност да вземат участие в състезания още през февруари. Само 3 месеца след основаването му вече 26 деца посещават редовно тренировките, които се провеждат от висококвалифициран треньор.



Ледената пързалка работи целогодишно и млади спортисти имат възможност да тренират без прекъсване. В клуба има деца, които пътуват от Варна, Балчик, Добрич, Силистра и др.



Ледената пързалка е предназначена както за пързаляне на кънки, така и за обучение и спортни състезания по хокей, фигурно пързаляне, кърлинг.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки