Левски не може се разбере с Митрев

Вратарят иска солидно обезщетение, за да скъса договора си със сините

Левски не може се разбере с Митрев
Ръководството на Левски не успява да постигне разбирателство с вратаря Божидар Митрев за прекратяване на договора между двете страни.
 
31-годишният страж бе обявен за ненужен от треньора Славиша Стоянович и новия наставник на играчите под рамката на сините Димитър Иванков. Поради тази причина бившият национал не бе взет на лагера в Кипър. Вместо това остана в София.
 
Шефовете на сините са склонни да му платят като обезщетение 2 заплати. Митрев обаче не желае да получи само толкова - претенциите му са сумата да бъде завишена поне три пъти. Причината е, че през зимата трудно би си намерил отбор, в който да премине и да играе редовно.
 
Есенният полусезон се разви по най-лошия начин за Митрев. Той го започна като капитан на Левски, бе и с подновен договор, който е до лятото на 2020 година. Още във втория мач - реванша срещу Вадуц, обаче вратарят направи грешка u на почивката поиска да бъде заменен. Това му коства мястото под рамката, на което застана Мартин Полачек. Словакът също не показа добри качества и в един момент двамата се въртяха на вратата.
 
В Първа лига Митрев бе на терена в 5 срещи, в които допусна 6 гола. Сините спечелиха 3 от тях - 7:0 над Верея, 4:1 над Ботев Пд и 3:0 над Дунав, една загубиха - с 1:3 от Ботев Враца, и в една завършиха 2:2 - срещу Септември Сф. Юношата на клуба бе на вратата и в осминафинала с Черно море за купата, който бе загубен с дузпи (2:2 в редовното време и продълженията).
 
От Левски нямат такива проблеми с други двама ненужни - вратаря Мартин Полачек и централния защитник Аймен Белаид. Очаква се до дни ръководството на клуба официално да обяви раздялата си с тях. Белаид вече се е съгласил да подпише необходимите документи. В договора на словака пък има специална точка, която урежда въпроса с това как споразумението между двете страни да бъде прекратено.

 

НА ЖИВО: Арда - Крумовград (СЪСТАВИ)

Следете тук битката в Кърджали

Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки