Head – официална топка на Sofia Open 2019

Всеки с купен билет за турнира получава 20% отстъпка при покупка от водещата компания за спортна екипировка

Head – официална топка на Sofia Open 2019

Битките за трофея от Sofia Open 2019 ще се играят с Head – официална топка на турнира от сериите АТР 250 за четвърта поредна година.

Като официален партньор на Sofia Open 2019 световната компания за спортни облекла и тенис екипировка предоставя и допълнителна изненада за тенис феновете. 

Всеки, закупил билет за турнира, ползва 20% отстъпка в магазините на Sport Station в София и Пловдив, както и при онлайн покупка на www.sportstation.bg, като въведете за промо код последните 4 цифри от номера на своя билет за турнира.

Партньорът на Sofia Open 2019  Head  организира и наплитането на ракетите в „Арена Армеец“. По време на турнира ще има семинар за плетачи, като от Head са поканили световния специалист Ричард Пармел.

Куп звезди на световния тенис пристигат у нас за надпреварата от 3 до 10 февруари. Освен Стан Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „Арена Армеец“ ще играят и: устремилият се към топ 10 в света Карен Хачанов (Рус), шампионът в мастърса на новото поколение Стефанос Циципас (Гър), друга от звездите на бъдещето -  Данийл Медведев (Рус), световният №20 Николоз Басилашвили (Груз), първият шампион в София Роберто Баутиста Агут (Исп), Фернандо Вердаско (Исп) и един от най-атрактивните тенисисти в света Гаел Монфис (Фр).

За много силното четвърто издание на Sofia Open участие заявиха още: Мартон Фучович (Унгария), Андреас Сепи (Италия), Мартин Клижан (Словакия), Адриан Манарино (Франция), Матю Ебдън (Австралия), Робин Хаасе (Холандия), Михаил Кукушкин (Казахстан), Матео Беретини (Италия), Ян-Ленард Щруф (Германия), финалистът в София от 2018 г. Мариус Копил (Румъния), шампионът от третото издание в България Мирза Башич (Босна и Херцеговина), Денис Истомин (Узбекистан) и Ласло Джере (Сърбия).

Българските любимци Димитър Кузманов и Адриан Андреев се включват с „уайлд кард“ директно в основната схема на турнира и разчитат на българската публика за мощна подкрепа в „Арена Армеец.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки