Бетис ще играе в 1/4 финалите за Купата на краля (ВИДЕО)

Андалусийци завършиха двубоя с 10 души

Бетис ще играе в 1/4 финалите за Купата на краля (ВИДЕО)

 Бетис ще играе в 1/4 финалите за Купата на краля. Тимът на Кике Сетиен стигна до 2:2 като гост срещу Реал Сосиедад на "Аноета" и така, след 0:0 в първата среща, продължава в следващата фаза с повече голове на чужд терен.

 
Попаденията за Бетис вкараха Серхио Каналес (37') и Лорон Морон (70'). Сосиедад отговори с попадения на Игор Субелдия (40') и Микел Мерино (62'), но за още едно "златно" попадение баските нямаха сили.
 
Андалусийци завършиха двубоя с 10 души. Втори жълт картон в добавеното време на срещата получи Джовани Ло Селсо (92'), който напусна твърде бавно терена при смяна.
 
Гостите поведоха в 37-ата минута, когато Морон пусна с пета към Каналес в наказателното поле, който стреля мощно за 0:1.
 
Баските все пак стигнаха до пълен обрат. В 40-ата минута при едно разбъркване след корнер топката стигна до Игор Субелдия, който от воле порази вратата за 1:1. В 62-ата минута пък Микел Мерино вкара с глава след подаване отляво за 2:1.
 
21 минути преди края на срещата Бетис вкара решаващия втори гол за себе си. Топката бе центрирана остро по земя, отби се в защитник и се озова в Лорен Морон, който от няколко метра оформи крайното 2:2.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки