Сензациите в пресата: Карачанаков идва в Ботев за половин заплата

Петият в Холандия иска Стерякис, 800 000 лв. от общината спасяват Черноморец Балчик и още…

Сензациите в пресата: Карачанаков идва в Ботев за половин заплата

Сензациите в пресата днес, петък, 18 януари 2019 година:

„Меридиан Мач“: Карачанаков идва в Ботев на половин заплата

Трансферът на Антон Карачанаков в Ботев (Пловдив), който „Меридиан Мач“ пръв анонсира, вече може да бъде считан за сигурен. Самият играч потвърди за нашата медия, че днес трябва да пристигне в Пловдив и да подпише договор за две години и половина. Крилото, което у нас изнесе доста силни мачове с екипите на Пирин (Бл), ЦСКА, Славия и Берое, разтрогна с гръцкия Панахайки и ще се присъедини към „жълто-черните“ като свободен агент. Той е склонил да намали заплатата си наполовина, за да играе в отбора на Белия. В Гърция Антон е прибирал по 7000 евро на месец. Вчера той имаше да разреши някои проблеми около напускането на апартамента, в който е живял в южната ни съседка, след което тръгна към България. Той е в добра форма, след като до последно играеше за настоящия си тим и наскоро взе участие в успешния двубой за Купата на Гърция срещу лидера в първенството ПАОК. Карачанаков е третото ново попълнение на „жълто-черните“ през тази зима. Досега Белия подсили състава си с аматьорския национал Запро Динев от Беласица и с разтрогналия с Черно море Атанас Зехиров.

„Тема спорт“: 800 000 лв. от общината спасяват Черноморец Балчик

800 хиляди лева за Черноморец Балчик са заложени в проектобюджета на общината за 2019 година. Сумата е почти три пъти по-голяма от тази, която общината бе заделила през миналата година - 300 000 лева. Тогава обаче в плановете на кметския екип е влизало до-финансиране от страна на спонсор, който впоследствие се е отказал. По-късно през годината кметът Николай Ангелов внесе предложение за дофинансиране на отбора с още 300 хиляди лева, което обаче не получи одобрението на общинския съвет. Така през есенния дял на шампионата футболистите на Георги Иванов-Геша играха без възнаграждения. Иначе отборът от Белия град завърши наравно 1:1 с Черно море в първата си контрола от зимната подготовка.

„Меридиан Мач“: Петият в Холандия иска Стерякис

Втори трансфер по оста Славия - Холандия се задава на хоризонта. По пътя на Стефан Велков, който през лятото бе продаден на Ден Бош (б.р. - в момента лидер във второто ниво), може да тръгне младият вратар Антонио Стерякис. Медии в Ниската земя пишат, че 5-ият в класирането на Ередивизие Витес е пратил оферта за 19-годишния гръцки страж. „Жълто-черните“ заемат 5-ото място в елита на Холандия, но търсят млад вратар, инвестиция за бъдещето, тъй като двамата им стражи са ветерани - португалецът Едуардо и холандецът Пасвеер. Треньор на Витес е Леонид Слуцки, водил дълги години ЦСКА Москва, а след това и Русия. Онзи ден медии в Гърция писаха, че Стерякис е желан и от местния гранд Панатинайкос. „Детелините“ давали 300 000 евро за 50% от правата на стража на Славия. Според информация на „Меридиан Мач“ обаче трансфер на Стерякис в ПАО няма да има, поне не и сега. Очаква се Славия да прибере около 800 000 евро от трансфера на гърка, което ще е поредната отлична сделка на клуба от „Овча купел“ в последните години.
 
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки