Контролата на Левски с Уфа остава на тъмно

Телевизията на сините дава само две контроли в Ларнака

Контролата на Левски с Уфа остава на тъмно
Днес Левски ще изиграе първия си двубой за 2019 година. От 15:00 часа в Ларнака сините ще се изправят срещу руския Уфа, който се намира на 14-о място в Премиер лигата.
 
Вчера стана ясно, че клубният канал Левски ТВ няма да предава двубоя. Засега има шанс тя да бъде излъчвана по YouTube канала на руския тим.
 
Все още няма яснота дали останалите пет контроли на сините в Кипър ще бъдат предавани по синята телевизия. Следващият двубой на Левски на Острова на Афродита ще бъде срещу китайския Хенан - на 25 януари, петък. В този тим играе бившият централен нападател на ЦСКА Фернандо Каранга. Бразилският таран "има закачка" със защитника на сините Давид Яблонски и халфа Кали Тиам.
 
Днес треньорът на сините Славиша Стоянович ще даде игрово време на каращите проби офанзивен халф Майкъл Нкололо и защитника Магнар Йодегард. До момента двамата се представят добре в заниманията и щабът е доволен от показаното.
 
Своят неофициален повторен дебют за столичани ще направи вратарят Николай Михайлов. В последния месец стражът успя да навлезе във форма и в момента функционалното му състояние е добро. Наставникът на Левски обмисля в първата контрола да заложи на две единайсеторки, като те ще си разделят по 45 минути на терена.
 
Междувременно от Левски ТВ разкриха, че ще предават на живо в клубния сайт две от контролите, които тимът ще изиграе в Кипър - тази срещу Хенан на 25.01 и срещу Висла Плоцк на 30.01. От останалите контролни срещи ще има само обширни репортажи с всичко най-интересно. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки