Жената на Дани Алвеш по-гореща от всякога (СНИМКИ)

Почитатели на популярната двойка се възмутиха

Жената на Дани Алвеш по-гореща от всякога (СНИМКИ)
Къде е Дани? Този въпрос задават почитатели на звездната двойка Жоана Санц и Дани Алвеш. Красавицата, която е популярен модел на бельо, публикува свои горещи снимки, на които нейният любим изобщо не присъства.
 
Жоана позира в съвсем оскъдно облекло пред огледалото и фотосът предизвика огромен интерес. Блюстители на морала обаче имат интересно питане към Санц.
 
„Ако някога имаш дъщеря, това ли е примерът, който искаш да й оставиш", чудят се възмутени последователи на Жоана в социалните мрежи.
 
 
Но едва ли това е най-важното нещо, което сега вълнува сексапилната испанка. Тя трудно се отказа от свободата си, за да каже заветното „да" на Дани Алвеш.
 
Това се случи през лятото на 2017 г. на тайна церемония. На събитието присъстваха само най-близките приятели на футболиста и модела. Преди това Жоана на два пъти отказва да стане госпожа Алвеш, твърди британският таблоид „Сън".
 
 
Двамата започват да се срещат през 2015 г., след като общ приятел ги запознава. По онова време бразилският десен бек все още играе в Барселона.
 
 
Жоана, заедно със своя приятелка, споделяла апартамент, собственост на един от бизнес партньорите на Алвеш. След година в Торино, където Алвеш печели първенството и Купата на Италия с Ювентус, двойката отново се мести.
 
 
Влюбените сега са свили гнездо в Париж, а защитникът е част от най-богатия клуб във Франция - Пари Сен Жермен.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки