Ювентус не сгреши срещу последния (ВИДЕО)

Роналдо изпусна дузпа, шампионите продължават без загуба от началото на сезона

Ювентус не сгреши срещу последния (ВИДЕО)

Ювентус спечели с 3:0 домакинството си на Киево от 20-ия кръг на Серия "А". Дъглас Коща откри резултата в 13-ата минута, Емре Джан удвои в 45-ата, а Даниеле Ругани оформи крайния резултат в 84-ата. Роналдо изпусна на дузпа за домакините.

 
Шампионите продължават да се без загуба от началото на сезона. Ювентус е убедителен лидер с 56 точки, с девет повече от втори Наполи. Киево е на последната позиция с 8 т.
 
Първата възможност в мача бе за гостите. В 4-ата минута Рикардо Меджорини стреля, но вратарят на Юве Матия Перин се намеси решаващо.
 
Шампионите отговориха с хубава атака в 7-ата минута. Бернардески подаде в наказателното поле към Роналдо, който обаче не успя да засече топката.
 
В 13-ата минута Дъглас Коща вкара за Ювентус с удар от границата на наказателното поле. Десетина минути след това Ругани можеше да удвои, но ударът му с глава не попадна в очертанията на вратата, а в 33-ата минута удар на Роналдо беше спасен от противниковия страж.
 
Малко след това Сорентино отрази с крак удар на Бернардески, а до почивката домакините стигнаха до още един гол и така убиха интригата. В 45-ата минута Джан удвои, след като бе намерен от Дибала на точката на дузпата. 
 
Второто полувреме започна със страхотен шанс за торинци и секунди след подновяването на играта Сорентино се намеси великолепно след удар на Дъглас Коста.
 
В 52-ата минута Юве получи правото да изпълни дузпа, но Роналдо пропусна от бялата точка. Последваха силни инути за гостите и в 66-ата минута Меджорини с глава можеше да вкара, но Перин се намеси, а малко след това стражът на Юве показа страхотна реакция след удар на Росентини от около 20 метра.
 
Все пак торинци стигнаха до трети гол в 84-ата минута, който бе дело на Ругани с глава.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки