Божинов тръгна с Ботев Bp за Турция

Илия Миланов остана, присъединява се към тима по-късно

Божинов тръгна с Ботев Bp за Турция
Ботев Враца тръгна вчера сутринта с група от 20 футболисти за лагера си в турския курорт Алания. В нея бе и звездата на тима Валери Божинов.
 
Интересното е, че той все още не е подписал нов договор. Настоящият му бе до края на 2018-а. Засега обаче към него няма оферти от чужбина, които да го удовлетворяват, и той тръгна с врачани. Те пътуваха с автобус до Истанбул и от там хванаха полет за Алания.
 
Защитникът Илия Миланов изненадващо не тръгна с тима, но от ръководството обявиха, че част от отбора на новака в Първа лига остава у нас. Той трябва да се присъедини към лагера в Турция малко по-късно. 
 
На летището в турския мегаполис към отбора бе чакан защитник от Естония. За врачани е спряган и централният бранител Мартин Кавдански, който разтрогна наскоро с френския Клермон.
 
С отбора замина и босненецът с италиански паспорт Дрилон Ценай, който все още кара проби.
 
В Алания тимът на Сашо Ангелов ще остане до 2 февруари, като ще изиграе 4 контроли, три от които са уредени. На 26 януари е първият спаринг срещу украинския Александрия, два дни по-късно е двубоят с Македония Гьорче Петров, а на 30 януари съперник ще е словашкият Серед, пети във временното класиране.
 
ГРУПАТА НА БОТЕВ ВРАЦА:
Вратари: Красимир Костов, Юго Коантар, Христо Митов Защитници: Андреас Васев, Венцислав Керчев, Мариян Иванов, Тревор Елхи, Костадин Гаджалов Халфове и нападатели: Ивайло Михайлов, Даниел Гаджев , Емил Стоев, Валери Домовчийски, Даниел Генов, Петър Атанасов, Валери Божинов, Симеон Мечев, Георги Вълчев, Йордан Апостолов, Антон Огнянов, Дрилон Ценай

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки