Бетис стигна до равенство

В 81-ата севилци успяха да изравнят след кинжална контра

Бетис стигна до равенство

 Еспаньол и Бетис направиха 1:1 в първи мач от 1/4-финалите за Купата на краля. Борха Иглесиас (27) и Антонио Санабрия (81) отбелязаха. Реваншът в Севиля е след седмица.

В рамките на 15-ата минута и двата отбора създадоха по една много добра голова възможност. Жоел Роблес изби при удар с глава на Лео Баптищао. При последвалата контраатака Роберто Хименес се справи очи в очи срещу Серхио Каналес. В 27-ата “папагалчетата” стигнаха до попадение. Пабло Пиати стреля, а Борха Иглесиас беше оставен сам и порази мрежата с удар от малкото наказателно поле. В 43-ата гостите от “Бенито Вийямарин” създадоха добро положение, но Лорен Морон беше блокиран от Роберто Росалес.
 
Вилиан Карвальо не беше прецизен при първата добра възможност за втората част - в 56-ата минута. Десет минути по-късно стражът на домакините Роберто спаси при удар на Антонио Санабрия след корнер. В 75-ата “зелено-белите” изпуснаха отличен шанс за изравнителен гол. Марк Бартра овладя зад гърба на защитник и реши да шутира от малък ъгъл вместо да потърси подаване. Стражът на каталунците съумя да избие.
 
В 81-ата севилци успяха да изравнят след кинжална контра. Серхио Леон подаде прострелно ниско към далечната греда, където Тони Санабрия издебна момента да засече в мрежата - 1:1. В 86-ата "бланкиасулес" пропуснаха да вземат аванс в резултата. Борха Иглесиас стреля силно към близкия горен ъгъл, ала вратарят Жоел някак се справи и изби над гредата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки