Солскяер: Това беше класически Манчестър Юнайтед

Ще е хубаво в следващия кръг жребият да ни отреди да сме домакини, пожела си мениджърът

Солскяер: Това беше класически Манчестър Юнайтед
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер беше изключително щастлив след победата с 3:1 над Арсенал в Лондон в двубой от четвъртия кръг на ФА Къп.
 
Норвежецът говори пред клубната телевизия в повишено настроение, като не пропусна да благодари на феновете, пропътували разстоянието от Манчестър до Лондон в петък вечер, за да подкрепят тима.
 
“Още веднъж ще могат да се насладят на обратния път (б.р. Солскяер визира победата с 1:0 над Тотнъм на 13 януари). Тази вечер победихме един от фаворитите и ако искаме да спечелим този турнир ще имаме нужда от няколко фантастични представяния, а тази вечер беше едно от тях.
 
Ще е хубаво в следващия кръг жребият да ни отреди да сме домакини”, коментира Солскяер, който беше попитан за решението да остави Давид де Хеа извън състава.
 
“Хубаво е да разполагаш с добри играчи, но е и също толкова трудно да ги оставяш извън групата. Един мениджър обаче трябва да има доверие във всички играчи.
 
Вторият и третият гол тази вечер бяха класически за Манчестър Юнайтед след контраатаки. Напомниха ми много други попадения, включително и мое от 1997 година”, каза още норвежецът.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки