Сензациите в пресата: ЦСКА ще играе контрола с Етър

Моци лобира за трансфер на Цукудян от ЧФР Клуж, Панайотов готов за Олександрия

Сензациите в пресата: ЦСКА ще играе контрола с Етър

Най-интересните теми от българската преса днес, 27 януари:

 

"Тема спорт": ЦСКА ще играе контрола с Етър

 

ЦСКА се договори за контрола с Етър на 9 февруари (събота). Проверката ще се играе на “Българска армия” с начален час 15:30, пише “Тема Спорт”. Промяна все пак може да настъпи, ако климатичните условия в София не са добри и вали много сняг. “Идеята е мачът да бъде на “Армията”, само се надяваме времето да е добро”, потвърдиха от администрацията на Етър. Интересното е, че точно след контролата ЦСКА ще гостува във Велико Търново за шампионатен мач. Срещата е от 25-ия кръг на Първа лига - на 9 март (събота) от 17:30 часа на стадион “Ивайло”. Така до края на зимната си подготовка “армейците” са планирали общо 4 проверки - утре срещу Виктория (Пилзен), на 31 януари срещу Спарта (Прага), на 2 февруари с Динамо (Киев) и на 9-и с Етър.

 

„Тема спорт”: Моци лобира за трансфер на Цукудян от ЧФР Клуж

 

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци заяви, че ако има начин, би привлякъл в тима централния нападател на ЧФР Клуж Георге Цукудян. Двамата се познават от престоя им в Динамо Б. През седмицата Лудогорец и Клуж играха контрола в Турция, която бе спечелена с 2:0 от румънския шампион. "Познавам Цукудян от много години - 10, 11 или повече, откакто дойде в Динамо Букурещ като дете. Радостен съм от прогреса му. Той се превърна в най-добрия румънски футболист. Пожелавам му успех, той ще прецени кое е най-доброто за него. Ако зависи от мен, още утре бих го взел в Лудогорец. За жалост обаче аз не отговарям за трансферите на клуба", заяви Моци пред fanatik.ro. Към 27-годишния Цукудян има интерес и от Нант. През есента той изигра 19 шампионатни мача за ЧФР Клуж, в които отбеляза 13 гола.

Моци не е притеснен, че тимът вече натрупа загуби в контролите. "Естествено, всички искаме да печелим, но това е само подготвителен период. Сега тренировките са по-важни от мачовете. Трябва да сме готови за първенството - важното е тогава да сме здрави и във форма. Радвам се, че Драгош Григоре се завърна в игра след толкова много контузии. Тепърва ще показва колко е добър", каза Моци.

 

„Тема спорт”: Панайотов готов за Олександрия

 

Черно море поднови занимания в Турция. В петък варненци получиха почивка, която използваха да разгледат забележителностите в курорта край Алания. Друга част от играчите пък направиха разходка до Анталия. Всички футболисти на Илиан Илиев се готвят на пълни обороти, като единствено Георги Божилов продължава да се възстановява от проблеми в ахилеса. Другият контузен футболист – Васил Панайотов, постепенно започва да увеличава натоварванията, като по всяка вероятност ще е готов за последната контрола на варненци в Турция. Тя ще е срещу украинския Олександрия на 30 януари, сряда.

Днес играчите на Илиан Илиев ще проведат две тежки занимания, а в понеделник ще премерят сили с Вардар Скопие. Часът и мястото на контролата с македонския тим ще бъдат оповестени днес.

 

 

 

 

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки