СЕНЗАЦИОННО: Още един клуб от Висшата лига ще наддава за Десподов

Вижте кой отбор от елита в Англия иска футболиста на ЦСКА

СЕНЗАЦИОННО: Още един клуб от Висшата лига ще наддава за Десподов

Появата на нов силен играч отлага продажбата на Кирил Десподов, която явно ще стане факт в последните часове на трансферния прозорец, затварящ на 31 януари, пише в. "Труд".

Английският Уест Хем влиза в наддаването за звездата на ЦСКА и то явно с много сериозна ставка. Индикация за нови обстоятелства по трансфера дава промяната в плановете на „червените". Очакваше се столичният гранд да обяви този понеделник новия клуб на Футболист №1 на България след близо 3 месеца преговори с половин дузина отбори.

В рулетката на трансфера се завъртяха английските Уотфорд и Кардиф, както и италиански, холандски и белгийски тимове. Клубът от Уелс спешно търси нов нападател след трагедията с аржентинеца Емилиано Сала, изчезнал заедно със самолет над Ла Манша.

ЦСКА пази абсолютна конфиденциалност относно преговорите. Английски мениджър, който работи с Уест Хем, е от вчера в София. Британският клубът вече е работил със собственика на ЦСКА по времето на славния мениджър Хари Реднап. Тогава Гриша Ганчев продаде от Литекс на лондончани Светослав Тодоров, а Радостин Кишишев изкара проби в тима преди да заиграе във Висшата лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки