Валенсия с драматична победа (ВИДЕО)

Момчетата на Марселино се потрудиха много здраво за да намерят място сред четирите най-добри състава в турнира, като направиха пълен обрат на „Местая“

Валенсия с драматична победа (ВИДЕО)

Валенсия се класира за полуфиналите за Купата на Краля. „Прилепите“ заличиха пасива си от един гол срещу Хетафе от първия мач и след успех с 3:1 в реванша гледат към следващата фаза. Момчетата на Марселино се потрудиха много здраво за да намерят място сред четирите най-добри състава в турнира, като направиха пълен обрат на „Местая“.

 
Хорхе Молина изведе гостите напред и им даде повод да мечтая, но през второто полувреме Родриго се развихри и наниза три безответни попадения за успеха.
 
Двубоят започна ударно за Хетафе. Още в първата минута гостите поведоха. Неманя Максимович пусна находчив извеждащ пас към Хорхе Молина, който от границата на пеналта направи 1:0.
 
В 40-ата минута Родриго отправи удар от границата на наказателното поле, но Леандро Чичисола спаси необезпокоявано.
 
След почивката Валенсия изравни. След хубав пробив отляво, Денис Черишев пусна успореден на голлинията пас към Родриго, който направи 1:1.
 
В 74-ата минута Хетафе остана с човек по-малко на терена. Даконам Джене извърши нарушение и му бе вдигнат втори жълт картон.
 
Във 2-ата минута на добавеното на двубоя Валенсия оформи пълен обрат. Санти Мина овладя топката и пусна хитър пас към Родриго, който покачи на 2:1.
 
Минута след това преднината на „прилепите“ стана 3:1. Кевин Гамейро демонстрира отличен поглед върху играта. С отлично подаване той намери Родриго, а авторът на първите два гола за домакините не се поколеба и с отличен изстрел оформи крайния резултат. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки