ВЪВ ФРАНЦИЯ: Левски получава милиони за Обертан

Вижте какво съобщи авторитетното издание „Франс Футбол“

ВЪВ ФРАНЦИЯ: Левски получава милиони за Обертан

Левски ще получи като трансфер малко под 2 милиона евро за Габриел Обертан, който днес или утре ще подпише официалния си договор с турския клуб Ерзурумспор, съобщава авторитетното френско издание Франс Футбол.

Според изданието, двата клуба са постигнали договорка по всички възможни казуси в договора и за да има трансфер трябва и Обертан да приеме предложението на турците.

Ерзурумспор, който е приоритетно финансиран от местната община, се бори за оцеляването си в Суперлигата, заемайки в момента предпоследното 17-о място. Договорът на бившия футболист на Манчестър Юнайтед, Уигън и Нюкасъл трябва да бъде за две години и половина.

29-годишното крило вчера е бил на самолета заедно с мениджъра си, но сделката не е завършена поради натовареността на хората от Ерзурумспор. Само вчера те са привлекли петима нови футболисти и е трябвало да оформят прехвърлянията им.

Това са Рашад Мухамед от норвежкия Сарпсборг 08, нападателят Кристиан Фардал Опсет от Бодьо Глимт (Норвегия), десният бранител Серкан Куртулус от Елазъгспор, централният бранител Пиер Канструп от Орхус (Дания) и нигерийското крило Самюел Едуок от Касъмпаша.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки