Спалети: Перишич разбра, че го лъжат

"Тези неща се случват в трансферния прозорец, играчът получи впечатляващо предложение и се изкуши"

Спалети: Перишич разбра, че го лъжат

Старши треньорът на Интер Лучано Спалети заяви, че сега има задачата да накара Иван Перишич да се съсредоточи върху изявите си за тима, след като крилото се размина с трансфер в Арсенал.

"Артилеристите" са искали хърватското крило под наем с опция за закупуване срещу 35 милиона лири. Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота дори призна в неделя, че крилото иска да се премести в Лондон и двата клуба изглеждат готови за сделка, но остават само по-фините детайли на споразумението.

Перишич не влезе в игра при загубата на Интер в четвъртфиналите на Купата на Италия срещу Лацио след дузпи. "Трябва да върнем Перишич във форма, но също и Наинголан, тъй като имаше контузии, разочарование и различни проблеми. Що се отнася до Перишич, на трансферния пазар имаше истерия около неговото бъдеще, но той е професионалист, разбира ролята си и вчера вече беше в съвсем различно настроение.

Тези неща се случват в трансферния прозорец, играчът получи впечатляващо предложение и се изкуши. След това обаче той осъзна, че това не е истинско предложение, че той е бил измамен и отстъпи назад. Перишич възобнови тренировки и веднага щом умът му се върне изцяло към Интер, ще го върнем в игра", заяви Лучано Спалети.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки