ЕКСКЛУЗИВНО: Румен Чандъров призна за разговори с Левски!

Ето какво заяви босът на Септември

ЕКСКЛУЗИВНО: Румен Чандъров призна за разговори с Левски!

Собственикът на Септември Румен Чандъров потвърди, че е имал разговори за Левски. Босът на столичани говори специално за Дарик радио и GONG.BG от Анталия, където отборът води подготовка за пролетния дял от шампионата.

 

Въпреки че смята, че към момента сините имат най-добрия изпълнителен директор, както и евентуален нов основен собственик, Румен Чандъров открехна вратата за Левски, като сподели, че „въпросът винаги е открит”.

 

Запитан, дали би било изненада, ако Румен Чандъров се окаже под някаква форма в Левски на Общото събрание на тима на 6 март, босът на Септември коментира двузначно: „Дали ще бъде изненада? Би могло да е изненада!”

 

 „Левски си е Левски. В тежък момент са, мисля, че са на прав път. Нещата ще се получат, имат правилен човек като директор, вероятно и новите собственици ще бъдат достатъчно здрав гръб. И най-вероятно един път завинаги ще трябва да се сложи ред в организацията и във всичко”, започна Румен Чандъров.

 

На въпрос, защо се спряга неговото име за Левски, собственикът на Септември отговори: „Сега и да ви кажа, че не е имало разговори, ще ви излъжа. Но в крайна сметка, нещата са по такъв начин, че аз мога да помогна, но нищо не правя на всяка цена. Винаги е открит въпросът. Левски е предизвикателство, но мисля, че като основни спонсори, като собственици това са  много по-сериозни фирми. Аз бих могъл да вкарам ред и организация, нещата да вървят като бизнес, но аз имам един проект, който като концепция е да развива млади футболисти, да се опитаме да си облекчим бюджета с продажба на млади футболисти. А при Левски, там е само шампионска титла.”

 

На въпрос, дали не би могло да се получи нещо много по-добро при симбиоза между школата на Септември и Левски, той коментира: „Да, по принцип би могло да се получи нещо много добро, но не стои на дневен ред да бъда собственик. В момента си има изпълнителен директор, който според мен е най-правилният избор. Мисля, че нямат нужда толкова от такъв като мен.”

 

„Проблемът при мен е, че имам един проект, който не мога да изоставя. Да, ако се направи симбиоза може да се мисли, но на този етап не може да се мисли. Колкото до българите, това ще е поне процес за две години, за да могат да направят отбор с преобладаващи българи. Ако поискат от моите момчета, с удоволствие ще им го закарам. Тук не става дума за пари, а за сцена, за изява, за развитие, никого няма да спра. За бизнес винаги трябва да говорим, иначе няма как да се издържаме.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки