Десподов с послание към ЦСКА: Нека видят номера ми в Каляри

"Благодаря за голямата подкрепа, ЦСКА е най-великият клуб в България"

Десподов с послание към ЦСКА: Нека видят номера ми в Каляри

Доказване в Италия и завършек на кариерата си в ЦСКА са две от целите на Кирил Десподов след трансфера му в елитния Каляри. Футболист номер 1 на България бе продаден от армейците преди дни, а според медиите в Италия сумата е около 4 милиона евро.

“Разбира се, че за мен това е само началото, да направих една крачка напред, но има още много, много неща да постигам. Kато за начало да се наложа в отбора, да се докажа тук и оттам нататък да следвам по-големите мечти, съответно по-големите отбори”, сподели Кирил Десподов.

На този етап не е ясно кога Десподов ще направи дебют за новия си тим Каляри. Възможността това да се случи в домакинството на Аталанта изглежда минимална, а следващия двубой е с Милан на „Сан Сиро”.

„Честно да ви кажа много добре ме приеха, всички са позитивни, всички са усмихнати. Никой не е негативно настроен. Всички ме посрещнаха много добре. Радостен съм, че ме посрещнаха толкова добре в отбора. Всичко е нормално, няма никакъв проблем”, каза още Кирил Десподов.

„Разговарях и с президента, и с треньора още първия ден след като отидох на тренировка, след като подписах, всичко беше наред. Той каза, че доста ме е гледал, доста ме е харесал и че се радва, че съм отишъл в този отбор.”

През този сезон Кирил Десподов изигра 22 мача за ЦСКА, в които записа 10 гола и 11 асистенции. А на раздяла нападателят даде сериозно обещание на феновете пред Нова телевизия.

„Първо, искам да благодаря за голямата подкрепа, която ми оказаха през всичките тези години, които играх в ЦСКА. За мен това е най-великият клуб в България и аз мога да застана твърдо зад думите си. Винаги усмихнати, винаги подкрепят отбора, 90 минути не се отказват. За мен бе голяма чест да играя за този отбор и ще се радвам да завърша кариерата си в ЦСКА, ще им кажа само едно нещо – да видят кой номер съм си избрал в Каляри и те сами ще се досетят”, завърши футболистът.

Днес Кирил Десподов ще бъде представен официално днес като футболист на Каляри.

Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки