Юве прави всичко възможно да върне Погба

Торинци не са се отказали да върнат любимеца на феновете си

Юве прави всичко възможно да върне Погба

Торинският гранд Ювентус все още има силното желание да върне Пол Погба на „Алианц Стейдиъм. Плановете на ръководството на „бианконерите” са да закупят френския халф, като той би си партнирал с идващия през лятото Аарън Рамзи. Уелският халф ще пристигне след края на този сезон със свободен трансфер от английския Арсенал.

Италианските медии обаче считат, че Манчестър Юнайтед ще даде сериозен отпор в преговорите с Погба, след като французинът играе невероятно след уволнението на Жозе Моуриньо. Играчът се наслаждава на прекрасни игри, откакто Оле Гунар Солскяер пое английския тим, като оттогава Юнайтед записа осем победа в девет мача. Въпреки това Ювентус планира да предложи голяма сума за бившия си футболист през идното лято.

Погба бе силно свързван с напускане на „Олд Трафорд”, докато „червените дяволи” бяха водени от Жозе Моуриньо, като именно Ювентус бе избор №1 за халфа.

25-годишният футболист игра четири години в торинския тим, между 2012-а и 2016-а, а и неведнъж е споделял, че Торино е неговият дом.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки