ШОК! Парма спъна Ювентус с гол в продължението! (ВИДЕО)

Две попадения на Роналдо не стигнаха на шампионите да спечелят в Торино

ШОК! Парма спъна Ювентус с гол в продължението! (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо вкара два гола, но Ювентус не можа да спечели срещу Парма домакинството си от 22-ия кръг на Серия "А". Двата отбора напраха 3:3, като това беше едно третото равенство на шампионите от началото на сезона. Те все още нямат загуба и въпреки издънката водят  с девет точки пред втория Наполи. Парма е 11-а позиция с 29.

 
Отсъствието на централните защитници Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи, които са с контузии, оказа огромно влияние и за първи път през сезона Юве допусна три гола в един двубой.
 
Първото полувреме не предвещаваше драмата, която очакваше зрителите на стадиона в Торино след почивката. Кристиано Роналдо откри в 36-ата минута. Португалецът беше оставен сам на чиста позиция, подхлъзна се, но успя да стреля. Получи се лек рикошет и Сепе изгледа как топката влиза в мрежата му за 1:0.
 
 
Четири от следващите пет попадение паднаха в разстояние на 12 минути. Първо Даниеле Ругани покачи на 2:0 в 62-ата след асистенция на португалската звезда, но Антонио Барила (64) бързо върна гостите в мача.
 
Роналдо отново удвои преднината на шампионите в 66-ата минута, преди Жервиньо да се разпише във вратата на Матия Перин със страхотно попадение с пета. Така се стигна до продължението, когато отново бившият нападател на Рома беше точен, за да оформи крайното 3:3!
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки