ДЕЖАВЮ: Ливърпул се издъни по познат сценарий! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рефер подмина засада преди гола на "червените", разликата със Сити вече е само три точки

ДЕЖАВЮ: Ливърпул се издъни по познат сценарий! (ВИДЕО+СНИМКИ)
Ливърпул допусна втора поредна издънка и вече води само с три точки пред Манчестър Сити на върха в класирането на Висшата лига. "Червените" стигнаха само до 1:1 при гостуването си на Уест Хем от 25-ия кръг и имат 62 точки, "гражданите" са 59. 
 
Мачът се  разви по познат от миналата седмица сценарии. Тогава Ливърпул отново завърши 1:1, само че с Лестър на "Анфийлд". Пак Садио Мане откри резултата, а съперникът изравни до почивката. 
 
Тимът на Юрген Клоп донякъде може да е доволен, че си тръгна с точка от Лондон, след като домакините изпуснаха няколко чисти положения пред вратата на Алисон, а преди попадението на Мане в 22-аота минута имаше засада на Джеймс Милнър, който му даде завършващото подаване. Съдията обаче не я маркира.
 
 
Михаил Антонио изравни след заучено изпълнение на свободен удар. До края на първата част и Хавиер Ернандес можеше да се разпише, за да направи пълен обрат на "Лондон Стейдиъм", но ударът му с глава профуча край вратата на Алисон. 
 
През втората част мърсисайдци натиснаха и в 60-ата минута Мохамед Салах получи възможност да обстрелва противниковата врата. Лукаш Фабиански обаче улови.
 
 
В 71-ата изстрел на резервата Марк Ноубъл мина малко над вратата на Алисон.
 
В заключителните секунди Дивок Ориги беше на път да се превърне в герой за гостите. Той получи подаване в наказателното поле. Ударът му обаче беше в тялото на Фабиански. На повторението се видя, че при паса нападателят е в засада, лайсменът обаче я подмина и можеше да предизвика революция, ако Ориги беше вкарал.
 

УЕСТ ХEМ - ЛИВЪРПУЛ 1:1
0:1 Мане (22') 
1:1 Антонио (28')

 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
 
УЕСТ ХЕМ: Фабиански, Фредерикс, Огбона, Диоп, Кресуел, Райс, Нобъл, Снодграс, Антонио, Андерсон, Чичарито
 
ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Милнър, Матип, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Кейта, Лалана, Мане, Салах, Фирмино

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки