ИЗВЪНРЕДНО: Стоянович със сензационни разкрития за раздялата с Левски! (ВИДЕО)

Вижте какво каза бившият треньор на „сините“ за работата си в клуба и за новия силен човек Павел Колев

ИЗВЪНРЕДНО: Стоянович със сензационни разкрития за раздялата с Левски! (ВИДЕО)

“Левски е като магнит и пак бих работил за клуба!”

Това заяви бившият треньор на „сините“ Славиша Стоянович в интервю за Канал 3.

Той не скри чувството за несвършена работа на стадион „Георги Аспарухов“ и похвали новия изпълнителен директор Павел Колев.

"Всичко се случи много бързо и беше много спонтанно. Когато дойде моментът на последната тренировка на отбора и като трябваше да кажа нещо на момчетата, ми беше много трудно, сякаш нещо бе заседнало в гърлото ми. Не съм имал време да мисля какво да кажа и в кой момент. Като видях отбора и реакцията на всички бях буквално без думи. Отдръпвах се встрани, за да се концентрирам и казвах на помощниците ми да водят загрявката, това се случи пет пъти. Все пак сме професионалисти и трябваше всичко да премине нормално. Беше много емоционално и след тренировката. Някои от играчите дойдоха до стаята ми, говорихме с тях няколко пъти и преди да си тръгна. Те обаче имат нов треньор и трябва да слушат него“, посочи Стоянович.

„Левски винаги е магнит. Като видиш колко хора обичат Левски, каква любов има в този клуб и самото очакване толкова години нещо да се случи и да се спечели пак трофей, имаш желание пак да работиш тук. Не си свърших работата в Левски, притеснявам се и съжалявам за това, можеше нещата да се развият по друг начин", допълни той.

„Пожелавам много успех на тима занапред. Смятам, че трябваше да бъда оставен да си свърша работата, защото аз водих подготовката и бе добре да направя селекцията. Все пак, благодаря за шанса и за честта да ръководя Левски“, посочи Стоянович, а после бе попитан какъв е бил мотивът да бъде освободен от клуба.

„Казаха ми, че новият собственик има друга визия. Искам все пак да кажа, че всичко по раздялата ми беше коректно. Павел Колев може много да промени клуба и да направи добра организация в Левски. Знам обаче, че няма да му бъде лесно.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки