Бойна галавечер подкрепя кампанията "Аз съм различен, аз съм боец!"

На 8-ми февруари, петък, от 19:30ч. ще се проведе официалният кантар на събитието

Бойна галавечер подкрепя кампанията "Аз съм различен, аз съм боец!"

"Дългочакваната галавечер Spartacus Fight Championship - SFC 7 Avatars - “чука на вратата” и подготовката върви с пълна сила. Събитието ще се проведе на 9 февруари в софийската зала “Универсиада”.

 

На официалната пресконференция в столичен клуб президентът на промоцията Георги Анадолов представи българските бойци, които ще вземат участие в поредното издание на веригата, обещаващо незабравимо шоу за всички зрители

 
На пресконференцията присъстваха Александър Евстатиев, Вайс Саифи, Петър Владов, Камен Георгиев, Албена Ситнилска, Михаил Николов, Александър Цонев, Георги Георгиев и Калоян Колев. Всички бойци изразиха готовността да се изправят в клетката на 9 февруари, а Евстатиев дори заяви, че си е “скъсал г*за” от тренировки на тежкия лагер в Испания. Съперникът му Михаил Николов пък предупреди зрителите да не мигат, за да не изпуснат и миг от вълнуващата битка, която предстои. Вайс Саифи потвърди, че е готов за зрелищен нокаут, а Камен Георгиев и Калоян Колев увериха, че са се подготвяли по най-добрия начин и се надяват да направят най-вълнуващия двубой в галавечерта.
 
 
 
Репортерът от "Господари на ефира", Владислав Василев изненадващо се включва в редицата от топ бойци, които ще се бият тази събота в бойното шоу SFC 7: Avatars, което ще се проведе в столичната зала "Универсиада" на 9-ти февруари.  
 
Бойната галавечер подкрепя кампанията "Аз съм различен, аз съм боец!" за набиране на средства за иновативен проект с цел внедряване на адаптирана образователна програма в училище насочена към деца с аутизъм. За целта организаторите на SFC предлагат специален ВИП пакет с куверт на стойност 500 лв., който ще постъпи като дарение към кампанията. Ако желаете да се включите, може да го направите на телефон 0888 37 24 15.
 
Владислав Василев от "Господари на ефира" смело се включва в тази кампания, както и в битките на SFC 7. Той ще се бие по правилника на К-1.
 
Кой обаче ще е неговият противник?
 
Самият Влади все още чака да научи името на своя противник и отправя предизвикателство към всички - включително и Конър Макгрегър.
 
"С нетърпение очаквам да разбера кой ще е моят противник. Но до колкото разбирам май организаторите ще трябва да поканят самия Конър Макгрегър, защото на никой не му стиска да се изправи срещу мен."
 
 
Билетите за събитието са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София. Цената на билет е 25 лв.
 
ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.  
 
На 8ми февруари, петък, от 19:30ч. ще се проведе официалният кантар на събитието, където ще бъдат представени всички участници в мега събитието.
Заповядайте да станете част от шоуто!"

 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки