Лудогорец решава за Рибейро след днешната контрола

Анисе влиза в историята, прогнозират в Мадагаскар

Лудогорец решава за Рибейро след днешната контрола

Дали каращият проби в Лудогорец футболист Давид Рибейро ще подпише договор с „орлите“, ще стане ясно в началото на другата седмица. 

Последният мач от тестовете му ще бъде днешната контрола с Локо ГО, която стартира в 14:00 часа и ще бъде проследена на живо от Novsport.com.

По принцип играчът вече е хванал окото на треньора Антони Здравков, но тепърва има да се изясняват някои неща.

20-годишният бразилец игра във всички контроли на Лудогорец в Турция и определено показа, че има качества. Той е близък приятел на голямата звезда на „орлите“ Марселиньо, който вече го приветства в България. Рибейро може да играе на три позиции в атака - както като централен нападател, така и по двете крила.

Халфът на Лудогорец Абел Анисе пък ще влезе в историята през лятото, прогнозират медиите в родината му Мадагаскар.

Както е известно, малгашите се класираха за Купата на Африка 2019, като това ще е дебютното участие на Мадагаскар на континенталния турнир.

Изданията в страната анализират представянето на всеки един от националите, както и преценяват шансовете им да участват на турнира.

„След тежката контузия, която получи през 2018 г., Абел Анисе се върна на терена. На 1 февруари той дори отбеляза превъзходен гол в приятелския мач на Лудогорец с Ахмат. Играчът изглежда във форма и изглежда логична част от състава на Мадагаскар“, пишат в страната. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки