Шок! Меси не се появи на тренировка

Звездата виси за гостуването на Атлетик Билбао

Шок! Меси не се появи на тренировка
Звездата на Барселона Лионел Меси не взе участие в последната тренировка на отбора и включването му в състава за предстоящото гостуване на Атлетик Билбао на „Сан Мамес“ е под въпрос.
 
Според източниците на клуба, аржентинецът се е възстановявал и тренирал индивидуално, но няма никакви проблеми относно състоянието му.
 
Меси получи травма в мача срещу Валенсия, който бе през изминалия уикенд и заради това не започна титуляр в първия полуфинален мач за Купата на Краля срещу Реал Мадрид. Аржентинецът се появи в игра само в последния половин час на двубоя на „Камп Ноу“.
 
Въпреки че няма официална информация от медицинския екип на Барселона, Меси изпитваше дискомфорт в дясното бедро в последните минути на срещата срещу Валенсия.
 
Валверде призна, че не е искал да рискува със здравето на Меси и затова аржентинецът не е започнал "Ел Класико" от първата минута.
 
"Решението, което взех бе за доброто на отбора и играча. Той чувстваше неразположение. В деня на срещата се чувстваше добре, но решихме, че ще по-добре, ако влезе през втората част. Неговото присъствие е решаващо, защото всички знаем какви опасности създава в мига, в който поеме топката. Надявам се той да е по-добре и да играе срещу Билбао през уикенда", коментира Валверде.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки