Секси американка премери сили с Данчо Йовчев на въздушен хокей

Към посланиците на Sofia Open се присъедини и Дейвид Хъдълстоун

Секси американка премери сили с Данчо Йовчев на въздушен хокей
Посланикът на Sofia Open Рейчъл Стълман влезе в битка по въздушен хокей срещу български спортни звезди. Сексапилната американка за кратко напусна „Арена Армеец“, за да се изправи срещу най-успешния ни гимнастик, спортна легенда и също като нея посланик на тенис турнира Йордан Йовчев.
 
Компания на Данчо  правеше най-добрия български състезател по спортна гимнастика при младежите Дейвид Хъдълстоун. Двубоят обаче бе още по-нетрадиционен заради мястото и вида си – зоната за въздушен хокей в хотел „Маринела“. Това е един от атракционите, които предлага за забавление и релакс официалният хотел на тенис турнира от категория ATP 250  Sofia Open.
 
 
Срещата бе повече от интересна като Рейчъл, която е почитател на тази игра, започна повече от добре и поведе с гол още при първи си удар срещу Данчо. Малко по-оспорван бе дуелът със сочения за негов наследник в спортната гимнастика Дейвид, който е роден в Хага в семейството на майка българка и баща американец. В крайна сметка не се стигна до едноличен победител – тримата си стиснаха ръцете и потеглиха към „Арена Армеец“, за да наблюдават мачовете от вечерната сесия на Sofia Open 2019.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки