В ЦСКА чакат поне 3000 човека на контролата с Етър днес

Надяват се Пенев да върне публиката на стадиона

В ЦСКА чакат поне 3000 човека на контролата с Етър днес
ЦСКА ще изиграе днес от 15:00 часа първия си мач под ръководството на Любослав Пенев след неговото завръщане в клуба.
 
Тимът приема на "Армията" Етър в контрола. На стадиона се очакват поне 3000 привърженици, които ще приветстват Ел Голеадор. Неговото назначение беше прието с доста солидна подкрепа от страна на феновете. 
 
"Добре дошъл отново у дома, Генерале! Могъщата червена армия е плътно зад теб!", написаха от фенклуб "Сектор Г". 
 
Очаква се завръщането на Любо да вдигне посещаемостта в домакинствата, която беше спаднала значително в края на есенния дял. Първият официален мач на "Армията" за тази година ще е на 19 февруари (вторник) от 17:30 часа срещу Ботев Враца.
 
Входът за контролата с Етър днес е свободен, а отворен ще е единствено Сектор А. От клуба обявиха, че проверката ще бъде излъчена директно по ЦСКА ТВ. Официално представяне на отбора най-вероятно няма да има. На този етап не е привлечен нов футболист, макар че развитие по въпроса е възможно до часове.
 
Любо Пенев бе посрещнат в Панчарево от консултанта в клуба Люпко Петрович. Двамата се прегърнаха при влизането на Ел Голеадор в съблекалнята. Сръбският специалист остава на досегашната си позиция, макар да се говореше, че може да стане спортен директор. Този пост в момента е вакантен, след като Пламен Марков бе преназначен като изпълнителен директор.
 

В Панчарево не беше досегашният треньор Нестор Ел Маестро. Не е ясно дали той се е сбогувал с футболистите. До вчера никой от играчите не беше взел отношение в социалните мрежи във връзка с рокадата на поста. Пенев и Ел Маестро не са се срещали.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки