Алегри призна за скандал с Дибала

"Пауло е умен, извини се и всичко е приключено", заяви треньорът на Юве

Алегри призна за скандал с Дибала

Треньорът на италианския хегемон Ювентус Макс Алегри призна за скандал с една от звездите на "бианконерите" Пауло Дибала.

Напрежението между двамата се покачи по време на драматичното равенство 3:3 с Парма в Торино миналата седмица. Аржентинският техничар остана резерва и напусна пейката в 79-ата минута, когато тактикът от Ливорно използва и третата си смяна. 

Това предизвика спекулации, че след края на сезона Дибала може да напусне в посока Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед или ПСЖ. На вчерашната си пресконференция Алегри заяви, че наистина е имало търкания, но латиносът се е извинил за постъпката си. "Това може да стори само едно интелигентно момче", добави специалистът.

"Клубът даде голяма отговорност на Дибала с фланелката с №10. Пауло разбра ситуацията и всичко е приключено. Срещу Сасуоло ще играе той или Федерико Бернардески", каза още Алегри.

Юве гостува на "динените кори" днес от 19.00 часа наше време. При успех шампионите ще увеличат преднината си на върха пред Наполи на 11 точки.

Припомняме, че това не е първи път, когато прехвърчат искри между Алегри и Дибала. През есента на 2017 г., по време на победата с 6:2 над Удинезе, се появиха информации, че нападателят е псувал заради смяната си в 68-ата минута. Тогава Алегри отрече подобна информация.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки