Треньорът на Каляри: Автоголът ни пречупи

Сигурен съм, че ще преодолеем трудностите, допълни спецът

Треньорът на Каляри: Автоголът ни пречупи
Старши треньорът на Каляри Роландо Маран сподели, че отборът му не е играл зле срещу Милан и до известна степен загубата с 0:3 се дължи и на малшанс.
 
Дебют за “рособлу” направи българският национал Кирил Десподов, който влезе четвърт час преди края на мястото на Артур Йоница. 
 
“Когато някой отбор излезе на “Сан Сиро” срещу Милан, трябва да е концентриран през цялото време и да не допуска спадове в представянето си.
 
Автоголът ни се отрази зле, но сме длъжни да умеем да реагираме и в подобни ситуации. Трябва да наблягаме на силните си страни и по този начин да търсим положителни резултати”, заяви Маран.
 
“Сигурен съм, че ще преодолеем трудностите. В момента ни липсва и късмет във важни ситуации, например при автогола и гредата при 0:2. Важното е да се научим да устояваме дори при такива обстоятелства”, каза още наставникът на тима от Сардиния.
 
Каляри е на 15-о място в класирането с 21 точки. В следващия кръг тимът на Десподов приема Парма и се нуждае от задължителна победа, за да се отдалечи от зоната на изпадащите.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки