Шеф на заралии: Камбуров иска да свали Петър Жеков от върха

Нито Бандаловски, нито клубът е получил запитване от ЦСКА, каза спортният директор Валентин Грудев

Шеф на заралии: Камбуров иска да свали Петър Жеков от върха
Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира пред "Тема спорт" основните въпроси около отбора и клуба в навечерието на пролетния дял.
 
ЗА КОНТРОЛИТЕ
Доволен съм от видяното. Направихме полезна стъпка към официалните мачове. Срещу Гълъбово се получиха хубави неща, с доста положения, важното е да ги оползотворяваме в шампионата. Искам да благодаря на нашата публика, тъй като на контролата присъстваха близо 1000 души. Бих могъл да отлича Баранов и Еуженио, но целият отбор игра на високо ниво. Конкретно за Баранов смятам, че е класен защитник, интелигентен, с добро изнасяне на топката, национал на Естония. Добро попълнение е. Еуженио пък го познава цяла България и това наклони везните да го привлечем отново. Педро има голов нюх, добра техника и бързина. Смятам, че ще е доста полезен, защото много добре познава нашия шампионат. Малко ни притеснява ситуацията с Леони, който получи контузия в рамото. Дано не излезе нещо сериозно - да е разтежение, а не скъсване на мускул.
 
ЗА ОХЕНЕ И ОЩЕ НОВИ
Когато Карлос Охене стане наш футболист, ще го обявим. Засега все още не е, но го очакваме през седмицата. Почти сме завършили селекцията и реално нямаме нужда от кой знае какви допълнителни играчи.
 
ЗА ИНТЕРЕС НА ЦСКА КЪМ БАНДАЛОВСКИ
Интересът на ЦСКА и Левски към наши играчи показва, че в Берое се работи добре. Бандаловски, който отдавна беше забравен от ЦСКА, в момента е национал на България и се представя много силно при нас. Той е футболист на Берое. Ние засега нямаме информация някой официално да го е поискал. На този етап нито клубът, нито играчът е получил запитване от ЦСКА. Той има качествата да играе и в ЦСКА, и в Левски. Мисля, че се чувства добре при нас, уважаван е в Стара Загора и възроди кариерата си в Берое. Съществува интерес и към други наши футболисти, но от чуждестранни клубове. Има време до края на трансферния прозорец. Но ние имаме своите амбиции в първенството, не мисля, че отстъпваме по нещо на ЦСКА и Левски.
 
ЗА КАМБУРОВ И ДОГОВОРА МУ
Вече сме провели разговори с всички футболисти, чиито договори изтичат. Лично аз съм говорил с Камбуров. Всичко между нас като ръководство и него е ясно. Смятам, че може да се очаква да остане в Берое и през следващия сезон. Той е воден от амбицията да счупи рекорда на Петър Жеков. Нормално е да има това желание, Камбуров е една от последните действащи легенди. А и вижда, че има основание да преследва постижението. Искам да отчета също, че през последния месец Камбуров проявява много по-различна гледна точка като опит, вдъхва много сериозен позитивизъм на момчетата.

 

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки