Георги Василев: Няма да се изненадам, ако Локо (Пд) бие на „Герена

Шестото място е минимумът за нашия отбора, Левски вече не плаши никого, допълни Гочо

Георги Василев: Няма да се изненадам, ако Локо (Пд) бие на „Герена
Една от най-големите легенди на Локомотив (Пловдив) - Георги Василев-Гочо сподели своето мнение за предстоящия двубой на любимия му клуб с Левски.
 
Специалистът сподели, че няма да се изненада ако момчетата на Бруно Акрапович изненадат сините на „Герена”. Ето какво още заяви Гочо пред „Меридиан мач”.
 
„От Локомотив (Пд) очаквам винаги много. Така е и сега. Не съм гледал детайлно подготовката и не съм много сигурен как ще изглежда отборът през пролетта. Като гледам обаче какво представляват останалите, шестото място е целта минимум, която трябва да гони отборът.
 
Не виждам някой да ни превъзхожда много, освен Лудогорец. Те също не са кой знае какво, но просто няма кой да им се опъне. Струва ми се, че нашите чужденци не са от голямо качество. Щом идват отвън, трябва да са много над българите. А попълненията на Акрапович засега не са добри.
 
Смятам, че най-добрият ни футболист е Митко Илиев. Беше перфектен централен нападател, сега играе изтеглен по-назад, но пак се справя добре. Аз му се карам като прави грешки, но скоро време не съм му се карал, просто защото почти не бърка”, заяви Гочо.
 
„Аз мисля, че ако Локомотив играе сериозно и не подценява останалите отбори, спокойно може да е в шестицата. По принцип ми се иска да сме и в тройката, но реалностите сега са други. Що се отнася до мача с Левски, аз лично няма да съм изненадан, ако Локомотив победи. Не виждам защо да не стане. Ние сме отбор, който може да бие всеки, но и да падне от всеки.
 
Мен лично много повече ме е страх, когато ни чака мач срещу по-слаб противник, отколкото срещу по-силен. Срещу силните сме по-мобилизирани. Левски пък много отдавна не е онова страшилище, каквото някога беше. Аз играех срещу играчи като Гунди, Буцата, Сашо Костов... Сега нямат такива. Живко Миланов, Райнов и Божинов може и да им свършат работа, но са много далеч от от тези имена, които ви изброих.
 
В днешно време, разликата в класите между отделните отбори хич не е голяма. Никой вече не се страхува нито от Левски, нито от ЦСКА. Пожелавам успех на Локомотив (Пд) и вярвам, че ще бъдем най-малко шести”, завърши Георги Василев.

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки