Рен и Бетис направиха голово шоу (ВИДЕО)

Двубоят започна фантастично за Рен с попадение на дебютанта в Европа Адриен Хюну още във втората минута

Рен и Бетис направиха голово шоу (ВИДЕО)

Последният френски участник в Лига Европа и дебютант във фазата на елиминациите Рен и шестият в Примера дивисион тим на Бетис не се победиха в голово шоу с шест попадения пред 28 656 зрители на стадион "Рю дю Лориен”.

 

Равенството 3:3 във Франция дава страхотно предимство на тима от Севиля в реванша заради трите попадения на чужд терен. Двубоят започна фантастично за Рен с попадение на дебютанта в Европа Адриен Хюну още във втората минута. В десетата Хави Гарсия си отбеляза автогол и така авансът на домакините се удвои.
 
Джовани Ло Селсо намали с четвъртия си гол от шест мача през този сезон в Лига Европа, но Рен отново поведе с два гола в добавеното време на първата част, когато Хатем Бен Арфа вкара от дузпа. Бетис обаче не се предаде и през втората част натисна здраво. В 62-ата минута Сидней намали, а равенството донесе 18-годишният мексикански дебютант за Бетис в евротурнирите Даниел Лайнес.
 
Той се разписа след изпълнение на ъглов удар, като първи с топката игра Хесе Родригес, а след това тя попадна у Лайнес, който не сбърка въпреки младостта си. Двубоят премина при смазващ териториален превес за испанския тим, който владееше топката в 73 процента от игровото време, но французите бяха много по-ефикасни през първата част.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки