След раздялата с Никол Шерцингер, Гришо спи с Михаела Филева?

Двамата флиртували от разстояние с телефонни обаждания и съобщения

След раздялата с Никол Шерцингер, Гришо спи с Михаела Филева?

Тенис звездата на България Григор Димитров има нова тръпка!

От скоро плейбоят от Хасково мачка чаршафите с популярната певица Михаела Филева, която ще е част от предаването „Гласът на България” само след няколко дни, твърди сензационно „Уикенд”.

В началото на седмицата за Гришо се разбра, че е временно разделен със световно известното си гадже Никол Шерцингер.

От няколко месеца двамата не са се виждали, а в това време похотливият тенисист се намъкнал в леглото на Филева.

Твърди се, че именно заради 27-годишната брюнетка Гришо се застоял повече в България между ангажиментите си в тениса - под претекст, че има контузия.

Според източник на вестника забежката между Гришо и хубавото Мише върви от най-малко два-три месеца.

Двамата флиртували от разстояние с телефонни обаждания и съобщения. След прибирането си у нас от „Аустрелиън Оупън” Григор обяви, че има травма в рамото и ще пропусне турнирите в Ротердам и Акапулко.

В това време хасковлията тайно налазил засуканата певица. Говори се, че двамата са изкарали няколко бурни нощи, преди Димитров да замине за Монте Карло, където се води на постоянен адрес. Мнозина в тенис средите подозират, че Григор е преувеличил с травмата си, за да го удари на почивка и секс у нас. „Истина е, били са заедно. Дали обаче ще се вземат официално, още не се знае. Навярно няма да станат публична двойка”, довериха от антуража на хасковлията.

Работата е там, че Димитров е пред голяма дилема дали да зареже окончателно Никол Шерцингер, с която ходи от три години. Двамата са си дали почивка, за да преосмислят връзката си. Ако секс аферата на Гришо обаче стигне до ушите на хавайката, раздялата им изглежда неизбежна. И като нищо Михаела Филева да стане новата Гришовица.

„Двамата си подхождат като двойка. Хем са набори, хем често пътуват”, шушукат в обкръжението на тенис звездата, пише hotarena.

Подозренията, че Гришо си пада по Михаела Филева всъщност тръгнаха още миналата есен. Тогава се разбра, че тенисистът имал навика да тренира във фитнеса под звуците на нейни песни. Той публикува видео, в което помпа мускули, докато слуша най-актуалния й хит „Цяла нощ”. „Най-добрата в България”, написа тогава Димитров. После пък призна, че са се запознали при едно от редките му връщания в България, но без да издава повече.

Самата Филева обаче първа разкри, че харесва Димитров. При това не само като успешен спортист. Покрай едно от музикалните си турнета Михаела сподели: „Освен, че е талантлив, го намирам и за много чаровен”. Никой обаче тогава не заподозря накъде отиват нещата.

Преди няколко години се мълвеше, че Гришо е имал кратка авантюра и с Николета Лозанова. Двамата се запознали по идентичен начин.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки