Сензациите в пресата: Секулич не тренира с ЦСКА, Дерменджиев води свой човек в Левски

Вижте най-интересното от спортната преса

Сензациите в пресата: Секулич не тренира с ЦСКА, Дерменджиев води свой човек в Левски

 "Тема спорт": И Георги Божилов отпадна за мача с ЦСКА 

Черно море няма да може да разчита на трима футболисти за мача с ЦСКА. В лазарета е влязъл и офанзивният халф Георги Божилов. Плеймейкърът, който преминава през школата на армейците, но не е играл за представителния тим, е получил травма в ахилеса на тренировката вчера и със сигурност отпада за срещата. Проблемът му не е сериозен, но няма да му позволи да играе срещу ЦСКА. 

Божилов е вторият с контузия в състава след крилото Мехди Фенуш, който също не влиза в сметките на Илиан Илиев за двубоя утре. Той игра 13 пъти в елита през миналия сезон, но не се разписа. 

Божилов е водещият реализатор на Черно море, въпреки че не беше със статут на твърд титуляр. За 15 мача той вкара 4 гола.

Аут за мача е и вратарят Георги Китанов по договорка между двата клуба. Стражът е преотстъпен на Черно море до края на сезона. А от лятото почти сигурно ще стане футболист на варненци, тъй като контрактът му с ЦСКА изтича.

 

"Тема спорт": Секулич не тренира с ЦСКА

Бранителят на ЦСКА Борис Секулич изобщо не е тренирал с ЦСКА след назначаването на Любослав Пенев. Сърбинът със словашки паспорт все още е в София, като се очаква да разтрогне договора си с "червените". Вчера Секулич трябваше да има нови разговори с ръководството, след които да стане ясно под каква форма ще се раздели с клуба. Договорът на защитника е за още сезон и половина - до лятото на 2020 година. 

Секулич беше изваден "тихо" от състава след втората зимна контрола с Академия Пушкаш (1:3). Той игра с унгарците, както и с Бохум. След това не записа повече минути, въпреки че беше здрав. Явно решението за раздяло с него е било взето още преди Нестор ел Маестро да напусне ЦСКА. Именно бившият треньор доведе Секулич, но той разочарова през есента.  

Наскоро в румънските медии се появиха информации, че той е желан от Университатя Крайова.

 

"Меридиан мач": Дерменджиев взима свой човек в щаба си в Левски 

Георги Дерменджиев стартира само с едно ново име в около себе си. Заедно с него в Кипър пристигна Ясен Екимов. Той се завърна като кондиционен треньор на "Герена", след като имаше нужда от такъв, защото един от хората на Славиша Стоянович изпълняваше тази длъжност. Иначе Дерменджиев наследи останалата част от щаба си и продължи да работи с нея. 

Сега вече той ще е свободен да се подсили и със свой човек. Според запознати вариант за помощник е Димитър Телкийски. Бившият халф на "сините" в момента е без работа, след като напусна "Герена". Мечо обяви, че не вижда перспектива в работата си в школата. Ако той дойде, това означава, че Асен Букарев или Тодор Симов ще излети от съблекалнята на "Герена".

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

17-годишен младок попадна в групата на Крумовград за мача с Арда

Става въпрос за Николай Данаилов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки