Семейство Рууни се развежда

Футболистът бил тотално отчаян и натоварен от съвместното съжителство с жена си

Семейство Рууни се развежда

 От дълги години бракът на рекордьора по голове за Англия Уейн Рууни с ученическата му любов Колийн виси на косъм заради поредицата му изцепки. И по всичко личи, че този косъм най-накрая се е скъсал, пише вестник "Сън". 

 
Според източник на изданието, за първи път от началото на връзката им футболистът вече бил тотално отчаян и бил готов да се разведе с половинката си. Причината е, че и двамата се чувствали нещастни и натоварени от съвместното си съжителство. 
 
Колийн неколкократно прости изневерите на футболиста, но когато той започна да има и проблем с пиенето, тя изглежда вече му е бясна. Самият Уейн бил много депресиран от всичко това и за първи път не се молил на колене тя да му прости, а бил готов да се разделят за доброто на децата си. 
 
Въпросният източник на вестника, който е близък на футболиста, твърдял, че отношенията между двамата са изключително обтегнати и връзката им била "отвъд точката на възстановяване". Затова се очаква скоро да се разведат по взаимно съгласие. 
 
Поредният знак за това беше излизането на Колийн из пазарите във Вашингтон, на което беше снимана от папараците без годежния пръстен и халката си, които не е сваляла дори и в най-тежките кризи с изневери на двойката. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки